Østers med estragonmignonette

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Mignonette er den traditionelle sauce, som spises til østers. Her er den tilsat frisk estragon for lidt ekstra finesse.

Ingredienser

Sådan gør du

Åbn de friske østers. De skal dufte af frisk havvand – gør de ikke det, skal de kasseres.
Hak skalotteløg, og rør dem sammen med eddike og estragon. Smag til med peber og sukker.
Servér mignonetten sammen med østers.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar