Østers med æble-vinaigrette

16. juni 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

At spise østers er næsten som at tage en mundfuld af Vesterhavet. Smagen og duften af hav akkompagneres her af friske æbler, skalotteløg og hvidvinseddike.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak æble og løg fint, og bland det sammen med eddike.
Åbn østersene, og læg dem på et fad.
Top alle østers med en smule marinade, og servér dem straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar