Ostepizza med lufttørret skinke og vindruer
3. juli 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Ny inspiration til frokosten eller ostebordet? Køb en færdig pizzadej, og pynt med ricotta, mozzarella, lufttørret skinke og vindruer.
Ingredienser
Sådan gør du
Varm ovnen op til 210°. Rør ricottaen med 2 spsk. finthakket rosmarin, salt og peber.
Rul dejen ud, og smør den med ricottaen. Bræk mozzarellaen i mindre stykker, og fordel dem på pizzaen. Skyl druerne, del dem i små klaser, og kom dem på pizzaen.
Bag pizzaen i ovnen i 12-15 minutter, og pynt med parmaskinke og frisk rucola.
Servér evt. som del af et ostebord eller til frokost.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk