Ostepizza med lufttøret skinke og vindruer

3. juli 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Ny inspiration til frokosten eller ostebordet? Køb en færdig pizzadej, og pynt med ricotta, mozzarella, lufttørret skinke og vindruer.

Ingredienser

Sådan gør du

Varm ovnen op til 210°. Rør ricottaen med 2 spsk. finthakket rosmarin, salt og peber.
Rul dejen ud, og smør den med ricottaen. Bræk mozzarellaen i mindre stykker, og fordel dem på pizzaen. Skyl druerne, del dem i små klaser, og kom dem på pizzaen.
Bag pizzaen i ovnen i 12-15 minutter, og pynt med parmaskinke og frisk rucola.
Servér evt. som del af et ostebord eller til frokost.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar