Ostekiks med nektarinsalsa
14. januar 2020
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Moden nektarin og solvarme tomater smager af sensommer. Kombinerer du dem i køkkenet, får du en anderledes salsa, der giver et frisk pift til ostekiksene.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løget, og hak det fint. Halvér nektarinen, og fjern stenen.
Halvér tomaten, og fjern kernerne med en ske. Skær nektarin- og tomatkød i små tern.
Vend dem med løg, æblecidereddike, olivenolie og hakket mynte.
Smag salsaen til med salt og peber.
Smør brødene med ost, drys med paprika, anret med den friske salsa og evt. mynte.
Tip!
Du kan også bruge salsaen på morgenbrødet med ost eller som tilbehør til bøf eller steg.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk