Ostekiks med krydderurter

25. maj 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Forskellige krydderurter pynter disse små sprøde kiks, der smager dejligt at parmesan. Snup et par inden maden, eller servér dem en aften sammen med forskellige slags ost.

Bemærk
Køletid: Mindst 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Riv parmesan fint. Skyl og hak 2 stilke rosmarin fint.
Blend ost, mel, salt og finthakket rosmarin i en blender. Tilsæt smørret, og blend dejen sammen. Tilsæt 1 tsk. vand, hvis dejen smuldrer. Brug evt. hænderne til at samle dejen til sidst.
Pak den ind i husholdningsfilm, og læg den på køl i 30 minutter. Tænd ovnen på 175°.
Rul dejen ud med en kagerulle mellem to lag husholdningsfilm. Skyl krydderurterne, og del dem i blade. Fjern det øverste lag husholdningsfilm, og placér bladene på dejen. Læg husholdningsfilmen tilbage, og rul forsigtigt over dejen, så bladene sætter sig godt fast i dejen.
Tryk kiks ud med en kageudstikker, og placér dem på en bageplade med bagepapir.
Bag kiksene i ovnen i ca. 10 minutter. Lad kiksene køle af.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar