Ostefyldte padron
26. juli 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
En skøn lille haps til tapasbordet, som er ganske let at tilberede.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 225°.
Skyl padronpeberfrugterne, og skær en flig af hver af dem på langs, så de kan åbnes og fyldes. Skrab kernerne ud.
Fyld revet cheddar ned i hver peberfrugt, og fordel dem i et ovnfad med bagepapir.
Bland rasp og røget paprika sammen i en skål, og krydr med salt og peber.
Drys raspblandingen over peberfrugterne, dryp med olie, og gratinér dem i ovnen i ca. 15 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk