Ostefyldte padron

26. juli 2022 af .

Foto: Peter Kam

En skøn lille haps til tapasbordet, som er ganske let at tilberede.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 225°.
Skyl padronpeberfrugterne, og skær en flig af hver af dem på langs, så de kan åbnes og fyldes. Skrab kernerne ud.
Fyld revet cheddar ned i hver peberfrugt, og fordel dem i et ovnfad med bagepapir.
Bland rasp og røget paprika sammen i en skål, og krydr med salt og peber.
Drys raspblandingen over peberfrugterne, dryp med olie, og gratinér dem i ovnen i ca. 15 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar