Orientalsk risret med kylling og karry

7. januar 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Denne eksotiske ret er både en fryd for øjet og ganen, og med sine varme varme krydderier sender den tankerne til Østen.

Ingredienser

Sådan gør du

Bring ris, bouillon, karry, gurkemeje og salt i kog i en gryde. Skru ned til lav varme, læg låg på, og kog risene efter anvisningen på emballagen. Afdryp.
Skær kyllingebrysterne i små tern. Pil løget, og hak det fint. Skræl gulerødderne, og skær dem i små tern. Skyl broccolien, og skær den i små buketter. Rens peberfrugten, og skær den i små tern.
Brun kyllingestykkerne godt i en gryde med olie. Tilsæt karry, garam masala, løg og alle grøntsagerne, og steg det hele i 5-6 minutter, til grøntsagerne er møre, men stadig har lidt bid.
Vend de kogte gule ris i retten, og varm retten igennem. Smag til med soja, salt og peber.
Rør cremefraiche sammen med fintrevet limeskal, limesaft, honning og spidskommen, og smag cremen til med salt og peber.
Skyl og hak persillen, og drys den over retten. Servér med limecreme. 

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar