Oreo-is

20. september 2022 af .

Foto: Peter Kam

Hjemmelavet is på den nemme måde! Isen er uden æg, men med mascarpone og kondenseret mælk, der gør den ekstra lækker og meget cremet.

Bemærk
Frysetid: Mindst 6 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk fløden til skum med en elpisker i en skål.
Tilsæt kondenseret mælk, mascarpone og salt, og pisk det hele sammen til en luftig og ensartet iscreme.
Knus 5 af Oreo-kiksene groft med hænderne, og knus resten af kiksene til fine krummer i en blender eller foodprocessor. Vend begge dele i iscremen.
Fordel isen i en fryseegnet beholder. Dæk formen med husholdningsfilm eller et låg, og sæt isen i fryseren i mindst 6 timer.
Tag isen ud af fryseren 5 minutter før servering. Scoop isen i kugler, og servér med friske skyllede jordbær.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar