One pot spaghetti bolognese

7. april 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Når du tilbereder alle ingredienserne til aftensmaden i én gryde, sparer du både på opvasken og sikrer samtidig, at retten får en lækker cremet konsistens og en mere koncentreret smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak løg, og sautér det et par minutter i olivenolie i en stor gryde. Tilsæt presset hvidløg og oksekød. Steg, til al kødet har skiftet farve.
Rør paprika og oregano i. Tilsæt revne gulerødder, og steg i 4-5 minutter.
Hæld chilisauce, hakkede tomater og vand over. Rør pasta i, og lad retten simre under låg i ca. 15 minutter. Hold undervejs øje med, om der skal tilsættes ekstra væske.
Tjek, at pastaen er færdigtilberedt, og smag til med salt og peber.
Servér retten med basilikumblade og høvlet parmesan på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk

Vil du servere en klassisk spaghetti bolgonese? Få opskriften her!

Powered by Froala Editor

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar