One pot spaghetti bolognese
7. april 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Når du tilbereder alle ingredienserne til aftensmaden i én gryde, sparer du både på opvasken og sikrer samtidig, at retten får en lækker cremet konsistens og en mere koncentreret smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak løg, og sautér det et par minutter i olivenolie i en stor gryde. Tilsæt presset hvidløg og oksekød. Steg, til al kødet har skiftet farve.
Rør paprika og oregano i. Tilsæt revne gulerødder, og steg i 4-5 minutter.
Hæld chilisauce, hakkede tomater og vand over. Rør pasta i, og lad retten simre under låg i ca. 15 minutter. Hold undervejs øje med, om der skal tilsættes ekstra væske.
Tjek, at pastaen er færdigtilberedt, og smag til med salt og peber.
Servér retten med basilikumblade og høvlet parmesan på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Vil du servere en klassisk spaghetti bolgonese? Få opskriften her!
Powered by Froala Editor