One pot-pasta med tomater, oliven og kapers

28. oktober 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Nemmere bliver det ikke! Lav en lækker pastaret i én gryde – så slipper du også for den store opvask.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak hvidløg. Skyl tomaterne, og skær dem i kvarte. Dræn oliven, og halvér dem.
Skyl og pluk krydderurterne. Læg det hele i en stor gryde, og tilsæt de øvrige ingredienser.
Bring gryden i kog, og lad retten simre i 8-10 minutter under låg. Rør i gryden et par gange undervejs. Retten er færdig, når den er cremet, og pastaen er kogt al dente.
Servér retten straks, og drys evt. med lidt parmesan, peber og krydderurter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar