One pot-pasta med tomater, oliven og kapers
28. oktober 2019
af
Cecilie Svensson.
Foto: Columbus Leth
Nemmere bliver det ikke! Lav en lækker pastaret i én gryde – så slipper du også for den store opvask.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak hvidløg. Skyl tomaterne, og skær dem i kvarte. Dræn oliven, og halvér dem.
Skyl og pluk krydderurterne. Læg det hele i en stor gryde, og tilsæt de øvrige ingredienser.
Bring gryden i kog, og lad retten simre i 8-10 minutter under låg. Rør i gryden et par gange undervejs. Retten er færdig, når den er cremet, og pastaen er kogt al dente.
Servér retten straks, og drys evt. med lidt parmesan, peber og krydderurter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk