One pot-pasta med tomat, chili og hvidløg

12. maj 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

One pot-retter er madlavningens svar på et varmt kludetæppe: Hyggeligt, uprætentiøst og rart at varme sig på på en hverdag. Alle ingredienser puttes i én gryde og sparer dig både tid og opvask, samtidig med at du får alt fra grøntsager til kulhydrater i ét.

Ingredienser

Sådan gør du

Halvér cherrytomaterne, og skær hvidløget i tynde skiver.
Halvér chilien, fjern kernerne, og snit den fint.
Kom pastaen i en sauteregryde sammen med cherrytomater, hvidløg og chili.
Hæld olie og grøntsagsbouillon over, og bring det hele hurtigt i kog.
Lad det koge i ca. 6 minutter under låg, til pastaen er al dente.
Smag til med salt og peber. Servér straks, drysset med persille og friskrevet parmesan.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar