One pot-pasta med tomat, chili og hvidløg
12. maj 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
One pot-retter er madlavningens svar på et varmt kludetæppe: Hyggeligt, uprætentiøst og rart at varme sig på på en hverdag. Alle ingredienser puttes i én gryde og sparer dig både tid og opvask, samtidig med at du får alt fra grøntsager til kulhydrater i ét.
Ingredienser
Sådan gør du
Halvér cherrytomaterne, og skær hvidløget i tynde skiver.
Halvér chilien, fjern kernerne, og snit den fint.
Kom pastaen i en sauteregryde sammen med cherrytomater, hvidløg og chili.
Hæld olie og grøntsagsbouillon over, og bring det hele hurtigt i kog.
Lad det koge i ca. 6 minutter under låg, til pastaen er al dente.
Smag til med salt og peber. Servér straks, drysset med persille og friskrevet parmesan.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk