One pot-pasta med laks, ærter og asparges

27. august 2019 af .

Foto: Stine Christiansen

Kun en enkelt gryde skal du bruge for at trylle denne velsmagende og cremede pastaret frem.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær laksekødet i store tern. Rens porrerne, og skær dem i tynde skiver. Skyl asparges, og knæk den nederste, træede ende af. Skær aspargesene i mindre stykker. Skyl og afdryp babyspinaten. Skyl og hak persille.
Læg laks, porrer, asparges, spinat, spaghetti, grøntsagsbouillon, mascarpone, citronsaft, persille, salt og peber i en gryde, og bring det i kog. Læg låg på gryden, og lad retten småkoge ved lav varme i ca. 10 minutter, til spaghettien er mør.
Tag låget af, og rør godt rundt i gryden. Smag retten til med citronsaft, salt og peber.
Bælg ærterne. Riv parmesanen, og skyl og hak persillen fint.
Anret pastaretten i skåle eller dybe tallerkener, og top med friskbælgede ærter, parmesan og persille. Servér med godt brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar