One pot-pasta med laks, ærter og asparges
27. august 2019
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Stine Christiansen
Kun en enkelt gryde skal du bruge for at trylle denne velsmagende og cremede pastaret frem.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær laksekødet i store tern. Rens porrerne, og skær dem i tynde skiver. Skyl asparges, og knæk den nederste, træede ende af. Skær aspargesene i mindre stykker. Skyl og afdryp babyspinaten. Skyl og hak persille.
Læg laks, porrer, asparges, spinat, spaghetti, grøntsagsbouillon, mascarpone, citronsaft, persille, salt og peber i en gryde, og bring det i kog. Læg låg på gryden, og lad retten småkoge ved lav varme i ca. 10 minutter, til spaghettien er mør.
Tag låget af, og rør godt rundt i gryden. Smag retten til med citronsaft, salt og peber.
Bælg ærterne. Riv parmesanen, og skyl og hak persillen fint.
Anret pastaretten i skåle eller dybe tallerkener, og top med friskbælgede ærter, parmesan og persille. Servér med godt brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk