One pot-nudler med squash og svampe
15. november 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Jakob Helbig
Når først du har tilberedt marinaden, nudlerne og omeletten, skal alle råvarerne blot samles i en pande og vupti – så er der serveret! One pot, når det er bedst.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl, og riv ingefær. Rør brun farin, soja og sambal oelek sammen med friskrevet ingefær. Stil marinaden til side til senere.
Kog nudlerne i 10 minutter. Hæld vandet fra, afkøl dem med koldt vand, og stil dem til side.
Pisk æg sammen med chiliflager. Opvarm lidt olie på en pande. Hæld sammenpisket æg på panden, og steg en tynd omelet. Vend den efter 4-5 minutter, og steg den gylden. Rul omeletten sammen til en rulle, og læg til side.
Skyl squashen, og halvér den på langs. Skær den i skiver. Pil og hak hvidløg og skalotteløg helt fint. Rengør svampene, og skær dem i mindre stykker.
Opvarm olie på en pande. Svits hvidløg og løg, til de bliver klare. Tilsæt squash og svampe. Steg ved høj varme i 5-6 minutter, til svampe og squash får farve og bliver møre. Skru ned for varmen. Skær omeletrullen i skiver.
Hæld nudler og omeletskiver på panden, og vend det rundt. Hæld sojadressingen udover, og varm det hele godt i gennem.
Pil og skyl forårsløg. Snit dem i mindre stykker. Læg nudelretten på et fad. Pynt med snittet forårsløg, korianderblade og peanuts.
Skyl squashen, og riv den i tynde strimler på et mandolinjern eller med en spirelli. Pynt fadet med squashstrimler, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk