One pot med kyllingelår og perlecouscous
19. november 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Smid alt i ét fad, og lad smagene fra kød, grøntsager og krydderier blande sig med hinanden.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Brun kyllingelårene godt i olie på en pande, og læg lårene i et ovnfast fad.
Pil løgene, og skær dem i halve. Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Skyl jalapenosene, og skær dem i halve på langs.
Læg løg, tomater og jalapenos i fadet med kyllingelårene.
Skræl ingefæren, og riv den fint. Hak den syltede citron fint. Krydr retten med ingefær, syltet citron, karry, koriander, salt og peber.
Hæld fonden over retten, og sæt fadet i ovnen i 25 minutter. Tag fadet ud af ovnen, tilsæt couscous, og bag i yderligere 15 minutter i ovnen.
Servér one potten med yoghurt og frisk koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk