One pot med havtaske, knoldselleri og linser

Lav en ret, hvor det hele kommer i samme gryde og så faktisk laver sig selv. Her har vi brugt havtaske, og det delikate kød minder smagsmæssigt lidt om hummer.

Bemærk
Marinering, fisk: 1 time.

Ingredienser

Udstyr

en ovnfast gryde eller fad

Sådan gør du

Skræl og hak ingefær. Pil hvidløg. Rist spidskommen let på en tør pande. Knus hakket ingefær, hvidløg, spidskommen, koriander, salt, chiliflager og paprika i en morter.
Skyl og hak persille og koriander, og rør det sammen med krydderier og olie.
Pensl fisken på begge side med marinaden (gem halvdelen),og lad fisken marinere i 1 time på køl.
Tænd ovnen på 180°.
Fordel resten af marinaden i en ovnfast gryde eller et ovnfad med låg. Rens bladselleri, og skær dem i skiver. Rens fenniklerne, og skær dem i tynde skiver. Pil rødløget, og skær det i både. Skræl knoldsellerien, og skær den i små skiver. Hak mynten.
Bland alle grøntsager, mynte og linser i gryden eller fadet, og læg havtaskefileten ovenpå. Hæld kogende bouillon ved, læg låg på, og steg retten i ovnen i 30 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar