Omvendt toast med pesto og Vesterhavsost

1. juni 2018 af .

Foto: Nina Malling

Læg ost og skinke uden på toasten i stedet for mellem brødskiverne, og giv den simple klassiker et ekstra sprødt tvist.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist mandlerne på en tør pande. Pres saften af citronen, og skyl og riv persillen fint. Blend mandler og citron sammen med friskrevet ost, persille, olie og salt i en blender eller minihakker. Tilsæt evt. mere olie, indtil pestoen har opnået den rette konsistens.
Skær brødet i skiver, så du får den mængde toasts, du ønsker.
Smør halvdelen af skiverne med persillepesto. Rul den anden halvdel af brødet ind i to stykker serranoskinke hver, og klap dem sammen med brødet smurt med pesto, så skinken bliver holdt på plads.
Opvarm smør og/eller olie på en pande (brug gerne en grillpande),og læg toastene på panden med skinken nedad.
Læg osteskiver oven på hver toast, så det smelter en smule. Vend dem på panden, når skinken er sprød, så osten bliver flot gylden. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar