Omeletruller med laks og tomatsalsa

18. februar 2019 af .

Foto: Fabian Björk

Omeletten bages i ovnen, og først når den er afkølet, bliver den fyldt med røget laks og den friske salsa.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk æg sammen med mælk, bagepulver, salt og peber. Tilsæt melet lidt ad gangen, til æggemassen er ensartet.
Tænd ovnen på 200°. Lad æggemassen hvile, til ovnen er varm. Beklæd en bradepande med bagepapir, og hæld æggemassen heri. Bag æggemassen på nederste rille i ovnen i ca. 25 minutter, til den er fast.
Pil rødløget, og hak det fint. Bland løget med citronsaft, salt og peber. Lad det trække i 5 minutter. Halvér avocadoerne, fjern stenen, og skær avocado-kødet i tern. Skyl tomaterne, og skær dem i tern. Bland avocado og tomater sammen med løgblandingen
Drys revet cheddar over den bagte æggemasse. Fordel tomatsalsaen ovenpå. Top med skiver af røget laks. Drys med friskhakket koriander. Rul den bagte æggemasse sammen til en aflang rulle. Skær rullen ud i 8-10 brede skiver, og servér som forret eller let frokostret.

Tip!

Omeletrullerne er perfekte til madpakken. I stedet for at skære skiver af rullen kan du nøjes med at halvere den, så du får to flotte wraps med fyld.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar