Omelet med timianristede svampe
18. december 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Omelet er en af de lækreste æggeretter, der findes, og så mætter den dejligt. Retten er perfekt til både morgenmad, frokost og aftensmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk æggehviderne luftige og stive. Pisk æg og hytteost sammen, og krydr med salt og peber.
Vend den luftige æggehvide i æggemassen.
Varm lidt af olien op på en pande. Hæld æggemassen ud på panden, og bag omeletten ved lav varme, til den er stivnet.
Rens svampene, og skær dem i lidt mindre stykker. Rist dem i resten af olien sammen med timian på en anden pande.
Krydr med salt og peber, læg svampene på den ene halvdel af omeletten, og fold den anden henover.
Servér straks med rugbrød.
Tip!
Du kan bruge lige de svampe, du har lyst til. Køb eventuelt en blandet pakke.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk