Omelet med svampe og spinat
30. marts 2020
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Sving panderne over komfuret, og sæt luftige omeletter med lækkert fyld af svampe, spinat og feta på bordet på ingen tid. Steg evt. også små rester af grøntsager, der ellers kan være svære at få brugt, og brug dem som omeletfyld.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak løget fint. Skær champignonerne i kvarter.
Steg løg og svampe gyldne i olie på en pande, og drys med salt.
Pisk æg med mælk og peber. Varm 2 pander op med 1 spsk. smør, og hæld ¼ af æggeblandingen på hver pande. Steg æggemassen ved middelvarme, til den sætter sig.
Kom en håndfuld spinat og et par skefulde stegte svampe på hver pande, og drys med feta. Fold hver omelet om fyldet, og steg i 2 minutter på hver side.
Anret omeletterne på tallerkener, og steg de resterende 2 på samme måde.
Drys de foldede omeletter med resten af fetaen, hakket persille og evt. chiliflager.
Vend salaten med olie og peber. Servér til de varme omeletter.
Tip!
Spis evt. ristet rugbrød til omeletterne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Den perfekte omelet med ost