Omelet med spaghetti, pancetta og krydderurter

Dejlig og super nem omelet med spaghetti, pancetta og krydderurter.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Pil løg og rødløg, og skær dem i tynde både. Skær eller klip pancettaen i små tern.
Opvarm en pande med lidt olie, og steg løg, rødløg og pancetta ved middel varme i ca. 3 minutter.
Skyl og hak purløg og persille.
Vend spaghetti, den stegte løgblanding, krydderurter, ostesauce og æg godt sammen i en skål, og krydr med salt og peber.
Smør et ovnfast fad med olie (eller brug en pande, som kan tåle at komme i ovnen).
Hæld blandingen i fadet, og glat overfladen med bagsiden af en ske. Sæt fadet i ovnen i 15 minutter, til overfladen er gylden.
Skær tomaterne i halve. Pil rødløget, og skær det i tynde ringe. Vend tomater, rødløg og oliven sammen.
Pisk olivenolie, eddike, sukker, salt og peber sammen, og dryp det over tomatsalaten.
Lad omeletten køle ganske let af, og server den med tomatsalaten.

Tip!

Alle slags pastarester kan bruges til denne ret. Kan du ikke få fat på den lækre pancetta (italiensk, saltet og røget bacon),kan du sagtens bruge almindelig dansk bacon.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar