Omelet med spaghetti, pancetta og krydderurter
Dejlig og super nem omelet med spaghetti, pancetta og krydderurter.

31-60 min.
(0)
31. maj 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
Omelet med spaghetti
- løg
- 1
- rødløg
- 1
- pancetta
- 100 g
- olivenolie
- 1 spsk.
- purløg
- ½ bundter
- bredbladet persille
- ½ bundter
- spaghetti
- 100 g
- mild ostesauce (fx fra Arla Karolines Køkken)
- 2½ dl
- æg
- 2
- salt
- peber
Tomatsalat med oliven
- blommetomater
- 500 g
- rødløg
- 1
- sorte oliven uden sten
- 75 g
- olivenolie
- 2 spsk.
- balsamicoeddike
- 1 spsk.
- sukker
- ½ tsk.
- salt
- peber
Sådan gør du
Omelet
Tænd ovnen på 200°. Pil løg og rødløg, og skær dem i tynde både. Skær eller klip pancettaen i små tern.
Opvarm en pande med lidt olie, og steg løg, rødløg og pancetta ved middel varme i ca. 3 minutter.
Skyl og hak purløg og persille.
Vend spaghetti, den stegte løgblanding, krydderurter, ostesauce og æg godt sammen i en skål, og krydr med salt og peber.
Smør et ovnfast fad med olie (eller brug en pande, som kan tåle at komme i ovnen).
Hæld blandingen i fadet, og glat overfladen med bagsiden af en ske. Sæt fadet i ovnen i 15 minutter, til overfladen er gylden.
Tomatsalat med oliven
Skær tomaterne i halve. Pil rødløget, og skær det i tynde ringe. Vend tomater, rødløg og oliven sammen.
Pisk olivenolie, eddike, sukker, salt og peber sammen, og dryp det over tomatsalaten.
Lad omeletten køle ganske let af, og server den med tomatsalaten.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner