Omelet med spaghetti, pancetta og krydderurter
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Dejlig og super nem omelet med spaghetti, pancetta og krydderurter.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Pil løg og rødløg, og skær dem i tynde både. Skær eller klip pancettaen i små tern.
Opvarm en pande med lidt olie, og steg løg, rødløg og pancetta ved middel varme i ca. 3 minutter.
Skyl og hak purløg og persille.
Vend spaghetti, den stegte løgblanding, krydderurter, ostesauce og æg godt sammen i en skål, og krydr med salt og peber.
Smør et ovnfast fad med olie (eller brug en pande, som kan tåle at komme i ovnen).
Hæld blandingen i fadet, og glat overfladen med bagsiden af en ske. Sæt fadet i ovnen i 15 minutter, til overfladen er gylden.
Skær tomaterne i halve. Pil rødløget, og skær det i tynde ringe. Vend tomater, rødløg og oliven sammen.
Pisk olivenolie, eddike, sukker, salt og peber sammen, og dryp det over tomatsalaten.
Lad omeletten køle ganske let af, og server den med tomatsalaten.
Tip!
Alle slags pastarester kan bruges til denne ret. Kan du ikke få fat på den lækre pancetta (italiensk, saltet og røget bacon),kan du sagtens bruge almindelig dansk bacon.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk