Omelet med spaghetti, pancetta og krydderurter

Dejlig og super nem omelet med spaghetti, pancetta og krydderurter.

Omelet med spaghetti, pancetta og krydderurter
31-60 min.

(0)

31. maj 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Omelet med spaghetti

løg
1
rødløg
1
pancetta
100 g
olivenolie
1 spsk.
purløg
½ bundter
bredbladet persille
½ bundter
spaghetti
100 g
mild ostesauce (fx fra Arla Karolines Køkken)
2½ dl
æg
2
salt
peber

Tomatsalat med oliven

blommetomater
500 g
rødløg
1
sorte oliven uden sten
75 g
olivenolie
2 spsk.
balsamicoeddike
1 spsk.
sukker
½ tsk.
salt
peber

Sådan gør du

Omelet

Tænd ovnen på 200°. Pil løg og rødløg, og skær dem i tynde både. Skær eller klip pancettaen i små tern.
Opvarm en pande med lidt olie, og steg løg, rødløg og pancetta ved middel varme i ca. 3 minutter.
Skyl og hak purløg og persille.
Vend spaghetti, den stegte løgblanding, krydderurter, ostesauce og æg godt sammen i en skål, og krydr med salt og peber.
Smør et ovnfast fad med olie (eller brug en pande, som kan tåle at komme i ovnen).
Hæld blandingen i fadet, og glat overfladen med bagsiden af en ske. Sæt fadet i ovnen i 15 minutter, til overfladen er gylden.

Tomatsalat med oliven

Skær tomaterne i halve. Pil rødløget, og skær det i tynde ringe. Vend tomater, rødløg og oliven sammen.
Pisk olivenolie, eddike, sukker, salt og peber sammen, og dryp det over tomatsalaten.
Lad omeletten køle ganske let af, og server den med tomatsalaten.

Tip!

Alle slags pastarester kan bruges til denne ret. Kan du ikke få fat på den lækre pancetta (italiensk, saltet og røget bacon), kan du sagtens bruge almindelig dansk bacon.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'