Omelet med soltørrede tomater
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
En dejlig omelet med soltørrede tomater serveret på sprødt landbrød. Mums!
Ingredienser
Sådan gør du
Lav en omelet ad gangen. Pisk ¼ af æggene sammen med ¼ af fløden. Krydr med salt og peber.
Opvarm lidt olie på en lille pande, og hæld æggemassen på panden. Steg omeletten ved svag varme. Løsn den i kanten, og vip panden, så det flydende æg kommer ned på panden.
Når æggemassen er stivnet som en pandekage, tilsættes ¼ af de soltørrede tomater sammen med ¼ revet emmentaler. Bliv ved med at løsne kanten, hver gang omeletten har sat sig, og vip panden.
Steg det ønskede antal omeletter på denne måde, og hold dem varme.
Rist brødet gyldent på begge sider i lidt smør på en pande. Anret det panderistede brød med skyllet babyspinat, læg en omelet ovenpå, og pynt med basilikum.
Tip!
Steg én omelet ad gangen, eller hold gang i to små stegepander på komfuret.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk