Omelet med soltørrede tomater

En dejlig omelet med soltørrede tomater serveret på sprødt landbrød. Mums!

Omelet med soltørrede tomater
0-30 min.

(0)

31. maj 2018 af Marie MelchiorFoto: Line Falck

Ingredienser

personer
æg
8
piskefløde
4 spsk.
salt
peber
hakkede soltørrede tomater i olie
4 spsk.
smagsneutral olie til stegning
2 spsk.
revet emmentaler
100 g

Til servering

surdejsbrød
4 skiver
smør til stegning
1 spsk.
frisk babyspinat
100 g
frisk basilikum
1 håndfulde

Sådan gør du

Lav en omelet ad gangen. Pisk ¼ af æggene sammen med ¼ af fløden. Krydr med salt og peber.
Opvarm lidt olie på en lille pande, og hæld æggemassen på panden. Steg omeletten ved svag varme. Løsn den i kanten, og vip panden, så det flydende æg kommer ned på panden.
Når æggemassen er stivnet som en pandekage, tilsættes ¼ af de soltørrede tomater sammen med ¼ revet emmentaler. Bliv ved med at løsne kanten, hver gang omeletten har sat sig, og vip panden.
Steg det ønskede antal omeletter på denne måde, og hold dem varme.
Rist brødet gyldent på begge sider i lidt smør på en pande. Anret det panderistede brød med skyllet babyspinat, læg en omelet ovenpå, og pynt med basilikum.

Tip!

Steg én omelet ad gangen, eller hold gang i to små stegepander på komfuret.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'