Omelet med soltørrede tomater
En dejlig omelet med soltørrede tomater serveret på sprødt landbrød. Mums!

0-30 min.
(0)
31. maj 2018 af Marie MelchiorFoto: Line Falck
Ingredienser
personer
- æg
- 8
- piskefløde
- 4 spsk.
- salt
- peber
- hakkede soltørrede tomater i olie
- 4 spsk.
- smagsneutral olie til stegning
- 2 spsk.
- revet emmentaler
- 100 g
Til servering
- surdejsbrød
- 4 skiver
- smør til stegning
- 1 spsk.
- frisk babyspinat
- 100 g
- frisk basilikum
- 1 håndfulde
Sådan gør du
Lav en omelet ad gangen. Pisk ¼ af æggene sammen med ¼ af fløden. Krydr med salt og peber.
Opvarm lidt olie på en lille pande, og hæld æggemassen på panden. Steg omeletten ved svag varme. Løsn den i kanten, og vip panden, så det flydende æg kommer ned på panden.
Når æggemassen er stivnet som en pandekage, tilsættes ¼ af de soltørrede tomater sammen med ¼ revet emmentaler. Bliv ved med at løsne kanten, hver gang omeletten har sat sig, og vip panden.
Steg det ønskede antal omeletter på denne måde, og hold dem varme.
Rist brødet gyldent på begge sider i lidt smør på en pande. Anret det panderistede brød med skyllet babyspinat, læg en omelet ovenpå, og pynt med basilikum.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner