Omelet med kokosmælk og røget laks
1. januar 2019
af
Cecilia Fahlström.
Foto: Stine Christiansen (Skovdal & Skovdal Aps.)
Vi har valgt at bruge kokosmælk i omeletten, da det giver en spændende smag med et lille hint af sødme.
Ingredienser
Sådan gør du
Slå æggene ud i en skål, og pisk dem med kokosmælk og salt. Opvarm olivenolie og smør på en lille pande, indtil det simrer, og tilsæt æggemassen. Hak forårsløget fint, og drys det over æggemassen på panden. Steg omeletten, indtil den er gennemstegt.
Hak purløgene fint, og bland dem med cremefraiche i en lille skål. Smag til med citron, salt og peber.
Pil rødløget, og skær det i ultratynde skiver.
Anret omeletten med cremefraichedressing, rødløgsskiver og laks på toppen.
Tip!
I stedet for purløg, kan du bruge dild eller bredbladet persille. Cremefraiche kan også erstattes af skyr.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk