Omelet med gedeost, svampe og purløg
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Gedeost og svampe er et skønt match. Hvis du ikke er fan af gedeost, kan du erstatte den med smuldret feta.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°, og find en pande frem, som kan tåle at komme i ovnen.
Rens svampene, og skær dem i grove stykker. Steg svampene gyldne i smør på panden, og krydr let med salt og peber.
Pisk æg og mælk sammen. Krydr med finthakket purløg, salt og peber.
Hæld æggemassen på panden, og rør rundt, så svampene fordeler sig. Skær gedeosten i skiver, og fordel dem i æggemassen.
Sæt panden i ovnen i ca. 20 minutter, indtil æggemassen er fast. Servér med ristet rugbrød og rucola.
Tip!
Fordel stegte svampe, æggemasse og ost i et smurt ovnfast fad, hvis din pande ikke kan tåle at komme i ovnen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk