Omelet med cheddar, bacon og forårsløg
1. april 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Ekstra nem aftensmad? Så er en blød og lækker osteomelet lige sagen.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær bacon i mindre stykker. Rens og hak forårsløgene groft (gem lidt til pynt).
Slå æggene ud i en skål, og pisk dem godt sammen med revet cheddar.
Smelt smør på en varm pande, og steg baconstykkerne, til de er let sprøde.
Tilsæt forårsløg, og steg videre i 2 minutter. Hæld æggeblandingen ud over bacon og forårsløg på panden, og krydr med chiliflager, salt og peber.
Skru ned til middel varme, og steg omeletten i 5-7 minutter, til den har sat sig. Vend evt. omeletten ganske kort til sidst, hvis du gerne vil have den sprød på begge sider.
Servér omeletten direkte fra panden med forårsløg og frisk brøndkarse på toppen. Servér med rugbrød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk