Omelet med cheddar, bacon og forårsløg

1. april 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Ekstra nem aftensmad? Så er en blød og lækker osteomelet lige sagen.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær bacon i mindre stykker. Rens og hak forårsløgene groft (gem lidt til pynt).
Slå æggene ud i en skål, og pisk dem godt sammen med revet cheddar.
Smelt smør på en varm pande, og steg baconstykkerne, til de er let sprøde.
Tilsæt forårsløg, og steg videre i 2 minutter. Hæld æggeblandingen ud over bacon og forårsløg på panden, og krydr med chiliflager, salt og peber.
Skru ned til middel varme, og steg omeletten i 5-7 minutter, til den har sat sig. Vend evt. omeletten ganske kort til sidst, hvis du gerne vil have den sprød på begge sider.
Servér omeletten direkte fra panden med forårsløg og frisk brøndkarse på toppen. Servér med rugbrød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar