Omelet med asparges og salat
1. juni 2018
af
Sandra Pugliese.
Foto: Columbus Leth
Denne omelet kan spises både morgen, middag og aften. Den er lynhurtig at lave, og så er friske asparges og masser af kørvel virkelig en lækker kombination.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl aspargesene, og knæk den nederste, træede ende af. Skær aspargesene i mindre stykker på skrå. Steg dem i olie på en stor pande ved jævn varme i 1-2 minutter.
Smag til med lidt salt, og tag aspargesene fra panden. Gem olien på panden.
Pisk æggene sammen, og rør fintrevet parmesan i. Krydr med salt og peber.
Hæld æggeblandingen på den varme pande. Lad omeletten sætte sig ved lav varme. Den er færdig, når den er fast i siderne, men stadig blød og cremet ovenpå.
Tag panden af varmen, hæld aspargesene over omeletten, og fold den.
Skyl salat, kørvel og tomater, og rens radiserne. Anret det hele på et fad.
Riv skallen af citronen, og pisk den sammen med de andre ingredienser til dressingen. Smag til med salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk