Omelet med asparges og parmesan

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Denne version af klassikeren omelet, er en lækker souffléomelet. Retten er nem og et oplagt bud på en hverdagsomelet.

Ingredienser

Sådan gør du

Slå æggene ud, og del dem i blommer og hvider i hver deres skål.
Pisk hviderne helt stive med en elpisker. Pisk blommerne sammen med fløde, salt og peber.
Vend forsigtigt de stivpiskede æggehvider i blommerne med en dejskraber. Forsøg at bevare så luftig en masse som muligt.
Skyl aspargesene, og bræk den nederste, træede ende af.
Opvarm olivenolie på en slip let-pande. Læg aspargesene på panden, og hæld æggemassen udover.
Steg æggemassen i 6-8 minutter ved moderat varme, til den bliver en puffet omelet.
Vend omeletten ud på et fad. Servér den med friskhøvlet parmesan og mangold.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar