Øllebrød med skyr og ribs
17. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Øllebrød er hovedsagligt lavet af rugbrød og øl – en traditionel dansk morgenmadsret, der vækker minder hos de fleste. I denne lækre opskrift udgør skyr og ribs toppingen. Mums!
Ingredienser
Sådan gør du
Hak rugbrødet fint, og lad det simre i en gryde sammen med hvidtøl og ⅓ af vandet i 5-7 minutter.
Tilsæt herefter sukker, citronsaft og salt.
Lad det simre i yderligere 5 minutter, og justér evt. tykkelsen med lidt mere vand.
Anret øllebrøden i skåle med en god skefuld skyr, ribs, fintrevet citronskal og evt. skovsyre.
Tip!
Hvidtøl kan købes i velassorterede supermarkeder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Klassisk opskrift på øllebrød
Powered by Froala Editor