Ølkage med hvidtøl og masser af krydderier

14. august 2018 af .

Foto: Columbus Leth

En helt særlig klassiker, der hører til på julekagebordet. Ølkagen skal helst serveres lun og med et tykt lag iskoldt smør. Uhm!

Ingredienser

Udstyr

en rugbrødsform, 1 liter

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Sigt mel, natron og krydderier sammen i en skål. Rør sukker og øl i.
Hæld dejen i en smurt rugbrødsform, og bag kagen i ovnen i 50-55 minutter.
Lad den køle af, og servér med koldt smør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar