Ølkage med hvidtøl og masser af krydderier
14. august 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
En helt særlig klassiker, der hører til på julekagebordet. Ølkagen skal helst serveres lun og med et tykt lag iskoldt smør. Uhm!
Ingredienser
Udstyr
en rugbrødsform, 1 liter
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Sigt mel, natron og krydderier sammen i en skål. Rør sukker og øl i.
Hæld dejen i en smurt rugbrødsform, og bag kagen i ovnen i 50-55 minutter.
Lad den køle af, og servér med koldt smør.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk