Oliventapenade

23. marts 2022 af .

Foto: Peter Kam

Det tager ikke mange minutter at røre en hjemmelavet oliventapenade sammen. Køb et glas gode oliven, blend dem, og smagsæt din tapenade med citronskal og oregano.

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld olivenolie og balsamico i en blender.
Skyl citronen, og riv skallen fint i blenderen. Pres saften i blenderen.
Pil hvidløget, og riv det fint i blenderen.
Tilsæt oliven og oregano, og blend det sammen til tapenade.
Smag tapenaden til med salt, peber og citronsaft.

Tip!

Det er væsentlig nemmere at lave tapenade, hvis du vælger oliven uden sten. Så slipper du for at skære kernen fri på alle oliven.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar