Ølandshvedestykker med valnødder og tranebær
Til bollerne har vi brugt stenformalet ølandshvedemel, men du kan også bruge fuldkornsølandshvedemel. Ølandshvedemel har en god hæveevne og en sødlig smag.
![Ølandshvedestykker med valnødder og tranebær](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/olandshvedestykker-med-valnodder-og-tranebaer_15681.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.6363332321469298&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
January 26, 2023 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth
Bemærk:Hævetid: 8½ time
Ingredienser
stk.
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner