Annonce

Øl-braiseret lammeskank og perlebygotto med safran

5. april 2019 af Annonce.

Foto: Annonce

Bemærk
Simretid: 2-2½ time.

Ingredienser

Sådan gør du

Krydr lammeskankene med salt og peber, og brun dem i lidt olie i en stor stegegryde.
Pil og hak løg og hvidløg, og lad dem brune med i gryden sammen med korianderfrø, fennikelfrø og spidskommen i et par minutter. Tilsæt oregano, timian og Carlsberg Nordic Ale, og kog op. Skum af, tilsæt bouillon, og lad det hele simre i 2-2½ time under låg.
Skyl perlebyg grundigt i koldt vand i en sigte, og lad den dryppe af. Pil og hak skalotteløg fint, og steg det let i smør i en gryde ved middel varme.
Tilsæt safran og perlebyg, og varm det godt igennem. Hæld hvidvin i gryden, og lad vinen koge ind til den halve mængde.
Tilsæt bouillon lidt ad gangen, og lad perlebyggen koge under omrøring i 25 minutter. Perlebyggen må aldrig koge tør. Rør friskrevet parmesan i perlebyggen, og smag til med salt og peber.
Tag kødet op af gryden. Si skyen, og hæld den tilbage i gryden. Skum fedtet fra, kog skyen lidt ind, og jævn den med lidt majsstivelse rørt ud i koldt vand. Kog saucen godt igennem, og smag til med salt og peber. Læg kødet tilbage i gryden. Skyl og pluk persille, og drys det over kødet i gryden.
Rens forårsløg, og damp dem hele i en gryde med lidt vand i et par minutter.
Servér de øl-braiserede lammeskanke sammen med dampede forårsløg, perlebygotto og evt. et ekstra drys parmesan.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar