Øl-braiseret lammeskank og perlebygotto med safran
Når du braiserer lammekødet i Carlsberg Nordic Ale, får du et perfekt mørt stykke kød med en passende sødme og en god dybde i smagen.
(3)
Lammeskanke er et skønt indslag på påskebordet og til de kommende forårsmiddage. Især når de braiseres i en passende øl, der kan frembringe den dejlige smag af forår. Skanken kommer fra den øverste del af lammets ben, og benet giver kraftfuld smag til kødet under tilberedningen.
Forårsfornemmelser med Carlsberg Nordic Ale
Få det bedste frem i dine lammeskanke ved at langtidsbraisere dem i øl, så kødet bliver helt mørt og rigtig velsmagende. Her er det vigtigt at vælge den rette øl at tilberede lammeskankene i. Med Carlsberg Nordic Ale får lammeskankene de helt rette og afbalancerede forårsnoter, da øllen gør den ellers tunge ret let og frisk. Den søde og lidt mørke Ale har masser af dybde, og den kan derfor snildt hamle op med rettens fyldige smag. Derfor er den alkoholfri Nordic Ale ideel til at give lammeskankene en værdig plads på påskebordet, og gæsterne kan samtidig nyde den smagfulde alkoholfri øl til middagen.