Oksespyd og radisesalat med ærter
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Lækre oksespyd bliver her kompletteret af radisesalat med ærter – en lækker ret til dage, hvor det skal gå stærkt.
Ingredienser
Udstyr
12 grill- eller træspyd
Sådan gør du
Skær fedtet af bøfferne, og skær dem igennem på langs, så du får stykker af kød. Sæt dem på spyd, og pensl med sennep.
Steg spyddene i 3-4 minutter på hver side ved høj varme på en (grill)-pande eller på havegrillen.
Skyl og rens radiser og radiseblade grundigt. Skær radiserne i tynde skiver, og dup bladene tørre.
Bælg ærterne. Skyl brøndkarsen, og pluk bladene af. Rens bladsellerien, og skær den i tynde skiver.
Anret brøndkarse på et fad med radiser, radiseblade, ærter og bladselleri.
Dryp valnøddeolie over, og krydr med salt og peber. Servér oksespyddene til.
Tip!
Radisesalaten kan også serveres til en bid ost og syltede nødder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk