Oksespyd med spinatpasta og peberfrugtsalat
26. juli 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Forvandl lækker parmaskinke og hjemmelavede kødboller til sprødstegte oksespyd. Servér dem med spinatpasta og peberfrugtsalat til.
Ingredienser
Udstyr
otte træspyd
Sådan gør du
Rør oksekød med salt, peber og presset hvidløg. Form små kødboller af farsen.
Del parmaskinken på langs, og vikl den om kødbollerne. Steg kødbollerne godt på alle sider i olie på en pande. Tag kødbollerne af varmen, og sæt dem evt. på træspyd. Drys med fintrevet citronskal.
Læg peberfrugterne på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen ved 200° i 15 minutter, til de har store sorte pletter. Læg dem straks i en lukket plastikboks eller en frysepose. Efter 10 minutter kan skrællen nemt pilles af.
Del peberfrugterne i aflange strimler, og fjern kerner.
Skyl og hak persillen. Dryp peberfrugterne med olie, og drys med salt, peber og persille.
Skyl spinaten. Blend spinaten med mandler, parmesan og olie i en foodprocessor eller blender, og justér tykkelsen med lidt vand. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Afdryp, og vend pastaen sammen med pestoen. Servér sammen med sprøde kødboller og lun peberfrugtsalat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk