Oksespyd med hjemmelavet marinade

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Gør oksespyddene ekstra møre og smagfulde med en kraftig, hjemmelavet kryddermarinade.

Bemærk
Marinering, kød: 30 minutter.

Ingredienser

Udstyr

8-16 grillspyd

Sådan gør du

Skær mørbraden i stykker på ca. 8 cm. Del hvert stykke i aflange skiver.
Knus korianderfrø og spidskommen let. Bland olien med alle krydderierne.
Lad kødet trække i marinaden mindst 30 minutter.
Sæt kødstykkerne på spyd. Steg dem på en (grill)pande i 2 minutter på hver side.
Anret spyddene i en skål, så alle kan snuppe 1-2 spyd. Krydr med salt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar