Oksespyd med hjemmelavet marinade
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Gør oksespyddene ekstra møre og smagfulde med en kraftig, hjemmelavet kryddermarinade.
Bemærk
Marinering, kød: 30 minutter.
Ingredienser
Udstyr
8-16 grillspyd
Sådan gør du
Skær mørbraden i stykker på ca. 8 cm. Del hvert stykke i aflange skiver.
Knus korianderfrø og spidskommen let. Bland olien med alle krydderierne.
Lad kødet trække i marinaden mindst 30 minutter.
Sæt kødstykkerne på spyd. Steg dem på en (grill)pande i 2 minutter på hver side.
Anret spyddene i en skål, så alle kan snuppe 1-2 spyd. Krydr med salt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk