Oksemørbrad med pommes anna, grillet kål og bearnaisesmør

Forkæl dine gæster med en vaskeægte klassiker med mørt oksekød, grillet grønt og rigeligt med smør!

Oksemørbrad med pommes anna, grillet kål og bearnaisesmør
31-60 min.

(1)

August 28, 2019 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Ovntid: I alt 1 time og 25 minutter. Afkøling, bearnaisesmør: Mindst 2 timer.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 1 aflang brødform, 25 x 11 cm

Sådan gør du

Tip!

I stedet for kål kan retten serveres med grillede grønne asparges og tomatsalat.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'