Oksemørbrad med kartoffelmos og svampesauce
Oksemørbrad med kantarelsauce, kartoffelmos og syltede rødløg er en klassisk hovedret med de allerbedste ingredienser, der tilsammen udgør den perfekte gæstemad, fx til nytår.
![Oksemørbrad med kartoffelmos og svampesauce](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/oksemorbrad-med-kartoffelmos-og-svampesauce_5433.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.60693359375&fp-z=1)
31-60 min.
(2)
December 16, 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Verdens bedste opskrift på oksemørbrad!
Powered by Froala Editor