Oksemørbrad med hvide asparges, aspargesbroccoli og nye kartofler
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Hold fast ved hovedet, og skræl nedefter, når du skræller hvide asparges. Hovedet skal ikke skrælles.
Ingredienser
Sådan gør du
Brun kødet godt af på alle sider i olie på en pande. Krydr med rosmarin, salt og peber.
Sæt mørbraden i en 180° varm ovn i 20 minutter. Lad stegen hvile i 10 minutter, inden den skæres i tykke bøffer.
Skrub kartofler, og kog dem møre i saltet vand.
Pil løgene, og skær dem i tynde skiver. Skyl og hak persillen groft. Bland løg, kartofler og persille.
Skræl hvide asparges med en tyndskræller, og knæk den nederste, lidt træede ende af.
Kog dem i saltet vand i 2 minutter, og skyl dem i koldt vand.
Skyl aspargesbroccoli, og steg dem i olie på en pande i ca. 5 minutter. Krydr med salt og peber, og anret sammen med hvide asparges.
Skyl persillen, og hak den groft. Rør den med smør og knust hvidløg.
Fordel en skefuld kryddersmør på hver bøf, og servér sammen med kartofler, asparges og aspargesbroccoli.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk