Oksemørbrad med helbagt knoldselleri
Oksemørbrad er altid et hit hos gæsterne, og er du i humør til et festligt måltid, er ovnbagt knoldselleri mørt, blødt og utrolig smagfuldt tilbehør til det røde kød.
![Oksemørbrad med helbagt knoldselleri](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/oksemorbrad-med-helbagt-knoldselleri_4483.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.540283203125&fp-z=1)
31-60 min.
(0)
July 11, 2018 af Emma MartinyFoto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Bemærk:Ovntid: 2½ time.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner