Oksemørbrad med barbecuesauce og kryddersmør
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Den krydrede sauce giver mørbraden en lækker skorpe.
Ingredienser
Sådan gør du
Fjern sener fra mørbraden. Brun den i olie på en pande.
Hak hvidløg fint, og rør det sammen med de øvrige ingredienser til barbecuesaucen. Pensl mørbraden med barbecuesauce.
Rør halvdelen af smørret med finthakket peberfrugt, og rør den anden halvdel med friskhakket basilikum.
Rul kryddersmørret til pølser i bagepapir, og læg dem i fryseren, mens kødet tilberedes.
Steg mørbraden på grillen i 20-30 minutter. Lad kødet hvile, inden du skærer det ud. Servér med kryddersmør i skiver.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk