Oksemørbrad med balsamicomarinerede skalotteløg

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Nyd de søde, men også let syrlige løg til det møre oksekød.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løgene, og skær dem i både. Kog balsamico sammen med honning og timian i 2 minutter, så syren forsvinder.
Skru ned, tilsæt løgene, og lad dem småsimre ved svag varme i ca. 15 minutter, til lagen er som en tynd sirup. Tag gryden fra varmen, og afkøl helt.
Tænd ovnen på 180°.
Steg bøfferne på begge sider på en meget varm pande i smør og olie. Tag dem fra varmen, krydr med salt og peber, og steg dem færdige i ovnen, ca. 8 minutter.
Lad bøfferne hvile i 6 minutter.
Anret dem på tallerkener, og drys med finthakket persille og finthakket hvidløg.
Skyl og tør babyspinaten, vend den med de marinerede løg, og dryp med lidt balsamico.
Halvér de kogte kartofler, og steg kartofler og mandler i lidt olie på en pande. Servér dem til retten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar