Oksemørbrad med balsamicomarinerede skalotteløg
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Nyd de søde, men også let syrlige løg til det møre oksekød.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løgene, og skær dem i både. Kog balsamico sammen med honning og timian i 2 minutter, så syren forsvinder.
Skru ned, tilsæt løgene, og lad dem småsimre ved svag varme i ca. 15 minutter, til lagen er som en tynd sirup. Tag gryden fra varmen, og afkøl helt.
Tænd ovnen på 180°.
Steg bøfferne på begge sider på en meget varm pande i smør og olie. Tag dem fra varmen, krydr med salt og peber, og steg dem færdige i ovnen, ca. 8 minutter.
Lad bøfferne hvile i 6 minutter.
Anret dem på tallerkener, og drys med finthakket persille og finthakket hvidløg.
Skyl og tør babyspinaten, vend den med de marinerede løg, og dryp med lidt balsamico.
Halvér de kogte kartofler, og steg kartofler og mandler i lidt olie på en pande. Servér dem til retten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på helstegt oksemørbrad
Powered by Froala Editor