Oksekødstærter med chili og cremefraiche

12. juni 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Små tærter med masser af smag. Har du ikke portionstærteforme, kan du i stedet bage tærten i én stor tærteform på ca. 24 cm i diameter.

Ingredienser

Udstyr

6 små tærteforme, 10 cm i diameter

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Rul tærtedejen ud, og læg den i tærteformene.
Pil og hak løget fint. Skyl squash og tomater, og skær dem i tern. Skyl og afdryp majs.
Steg løg og oksekød i et par minutter i olie i en gryde, til kødet er brunet. Tilsæt alle grøntsagerne, og steg i 5 minutter. Tilsæt tacokrydderi, rør rundt, og steg i yderligere 2 minutter.
Pisk æg og mælk sammen i en skål, og krydr med salt og peber. Fordel oksekødsblandingen i tærterne, hæld æggemassen over, og drys med revet cheddar.
Bag tærterne i ovnen i ca. 30 minutter, til fyldet er fast, og osten er gylden.
Servér tærterne med cremefraiche, tynde skiver chili samt frisk koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar