Oksekødstærter med chili og cremefraiche
12. juni 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Små tærter med masser af smag. Har du ikke portionstærteforme, kan du i stedet bage tærten i én stor tærteform på ca. 24 cm i diameter.
Ingredienser
Udstyr
6 små tærteforme, 10 cm i diameter
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Rul tærtedejen ud, og læg den i tærteformene.
Pil og hak løget fint. Skyl squash og tomater, og skær dem i tern. Skyl og afdryp majs.
Steg løg og oksekød i et par minutter i olie i en gryde, til kødet er brunet. Tilsæt alle grøntsagerne, og steg i 5 minutter. Tilsæt tacokrydderi, rør rundt, og steg i yderligere 2 minutter.
Pisk æg og mælk sammen i en skål, og krydr med salt og peber. Fordel oksekødsblandingen i tærterne, hæld æggemassen over, og drys med revet cheddar.
Bag tærterne i ovnen i ca. 30 minutter, til fyldet er fast, og osten er gylden.
Servér tærterne med cremefraiche, tynde skiver chili samt frisk koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk