Oksekødsspyd med peanutdressing og tomatsalat med mozzarella
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Peanutdressingen tager spyddene og tomatsalaten til næste niveau.
Ingredienser
Udstyr
små grillspyd
Sådan gør du
Skær kødet i aflange strimler, og pensl dem med solsikkeolie. Steg dem i 1-2 minutter på hver side på en (grill)pande.
Sæt kødet på spyd, og krydr med salt og peber.
Hak peanuts meget fint, og rør dem sammen med jordnøddeolie og friskpresset limesaft. Hæld dressingen på et rent glas med tætsluttende låg.
Skyl tomaterne, og skær dem i grove stykker. Pil løget, og skær det i tynde både.
Riv mozzarellaen i mindre stykker, og vend dem sammen med tomater, løg og oliven.
Rør olivenolie sammen med balsamico, salt og peber, og hæld dressingen over tomatsalaten.
Fordel peanutdressingen på oksekødsspyddene, og servér tomatsalaten ved siden af.
Tip!
Du kan skifte peanuts ud med en anden type nødder, fx cashewnødder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk