Oksekødssalat med oliven og ristede pinjekerner

12. april 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Find dit smukkeste serveringsfad frem, og fyld det med mørt oksekød og sprøde salater.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg bøfferne i olie på en pande i 3 minutter på hver side, og krydr med salt og peber. Lad dem trække i 4-5 minutter, og skær dem derefter i skiver.
Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande, og drys med salt.
Skyl og slyng hjertesalaterne, og del dem i grove blade. Skyl fenniklen, og skær den i tynde skiver, f.eks. på et mandolinjern. Pil rødløget, og skær det i små tern. Pil og pres hvidløget.
Hæld fennikel og løg i en skål, og bland med citronsaft, olie, salt og peber.
Anret salatbladene på et stort fad. Top med marineret fennikel, og fordel skiver at oksekød ovenpå. Drys med pinjekerner, oliven og skyllet rucola. Servér evt. med brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar