Oksekød på spyd og coleslaw med rygeostedressing
10. august 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Sæt oksebøffen på spyd, lav en frisk og sprød coleslaw med radiser, og rør en rygeostedressing med tahin. Servér det hele med gode pitabrød til.
Ingredienser
Udstyr
otte træspyd
Sådan gør du
Rør rygeost sammen med yoghurt og tahin. Smag til med salt og peber.
Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde stave. Snit spidskål fint. Rens radiserne, og skær dem i papirtynde skiver. Hak basilikum fint. Vend det hele i dressingen.
Skær oksekødet i mindre stykker, og steg dem i olivenolie på en pande. Tag det fra varmen, og sæt stykkerne på spyd.
Hak estragon fint, og drys det på kødet. Krydr med salt og peber.
Lun pitabrødene i ovnen eller på brødristeren, og servér dem med oksekødsspyd og coleslaw.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk