Oksekød med gulerødder og bladselleri
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Jakob Helbig
En nem og enkel ret med hakket oksekød, som de fleste kan lide.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Skræl gulerødder, og rens bladselleri. Skær begge dele i mindre stykker.
Opvarm en pande med smør og olie, og steg løg og hvidløg ved middel varme, til de er klare. Tilsæt det hakkede kød, og brun det ved høj varme i 6-8 minutter. Rør ikke for meget i kødet.
Tilsæt gulerødder, bladselleri og oregano, og steg videre i 10-12 minutter.
Skyl og tør salaten. Dryp den med olie og eddike, og krydr med salt og peber.
Skyl og tør persillen, hak den groft, og vend den i oksekødet lige før servering. Byd salat og brød til.
Tip!
I stedet for hakket oksekød kan du bruge hakket lammekød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk