Oksekød med broccoli, sorte bønner og nudler
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Lav en god omgang wokret med oksekød, broccoli, sorte bønner og thaibasilikum. Det er nemt og bekvemt!
Bemærk
Drys først thaibasilikum over retten lige før servering – ellers forsvinder den søde, krydrede smag fra de grønne blade.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg kødstrimlerne i olie i en wok eller en stor pande i 2 minutter, til de er gyldne.
Rens chilien, og skær den i skiver. Skræl og riv ingefær fint. Pil hvidløg, og skær det i tynde skiver. Skyl broccoli, og skær den i buketter.
Steg chili, ingefær, hvidløg og broccoli sammen med oksekødet i nogle minutter.
Hæld væden fra bønnerne, og bland dem i retten sammen med sojasauce og bouillon. Kog op.
Kog nudler efter anvisningen på pakken. Afdryp, og vend dem i retten.
Rens forårsløg, skær dem i skrå skiver, og vend dem i retten sammen med hakket thaibasilikum, lige før retten skal serveres.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk