Oksekød med broccoli, sorte bønner og nudler

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Lav en god omgang wokret med oksekød, broccoli, sorte bønner og thaibasilikum. Det er nemt og bekvemt!

Bemærk
Drys først thaibasilikum over retten lige før servering – ellers forsvinder den søde, krydrede smag fra de grønne blade.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg kødstrimlerne i olie i en wok eller en stor pande i 2 minutter, til de er gyldne.
Rens chilien, og skær den i skiver. Skræl og riv ingefær fint. Pil hvidløg, og skær det i tynde skiver. Skyl broccoli, og skær den i buketter.
Steg chili, ingefær, hvidløg og broccoli sammen med oksekødet i nogle minutter.
Hæld væden fra bønnerne, og bland dem i retten sammen med sojasauce og bouillon. Kog op.
Kog nudler efter anvisningen på pakken. Afdryp, og vend dem i retten.
Rens forårsløg, skær dem i skrå skiver, og vend dem i retten sammen med hakket thaibasilikum, lige før retten skal serveres.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar