Oksekød med broccoli, sorte bønner og nudler

Lav en god omgang wokret med oksekød, broccoli, sorte bønner og thaibasilikum. Det er nemt og bekvemt!

Bemærk
Drys først thaibasilikum over retten lige før servering – ellers forsvinder den søde, krydrede smag fra de grønne blade.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg kødstrimlerne i olie i en wok eller en stor pande i 2 minutter, til de er gyldne.
Rens chilien, og skær den i skiver. Skræl og riv ingefær fint. Pil hvidløg, og skær det i tynde skiver. Skyl broccoli, og skær den i buketter.
Steg chili, ingefær, hvidløg og broccoli sammen med oksekødet i nogle minutter.
Hæld væden fra bønnerne, og bland dem i retten sammen med sojasauce og bouillon. Kog op.
Kog nudler efter anvisningen på pakken. Afdryp, og vend dem i retten.
Rens forårsløg, skær dem i skrå skiver, og vend dem i retten sammen med hakket thaibasilikum, lige før retten skal serveres.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar