Oksekød i rød karry med hvidkål og sugarsnaps
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
En superlækker wokret med oksekød i tern og sprøde grøntsager.
Bemærk
Marineringstid, kød: 2 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl ingefærstykket. Riv ingefær og hvidløg på et rivejern, og rør det sammen med jordnøddeolien.
Vend oksekødet i ingefærmarinaden, og lad det stå ca. 2 timer i køleskabet.
Kog jasminris efter pakkens anvisning.
Skyl og rens alle grøntsagerne. Skær peberfrugter i korte, tynde stave. Snit hvidkål i fine strimler. Skær porrer i tynde skiver. Skær chilier i tynde skiver. Skær sugarsnaps over på langs.
Steg det marinerede kød (gem lidt af marinaden fra kødet!) i olie i en wok eller dyb pande, til det er flot brunt på alle sider.
Tilsæt de snittede grøntsager, og lad dem stege lidt med i wokken. Vend rød karrypasta i.
Tilsæt kokosmælk, bouillon og lidt af marinaden fra kødet, og varm retten godt igennem.
Skyl bønnespirer og thaibasilikum. Tag wokken fra varmen, og vend bønnespirer og thaibasilikum i. Server med de kogte ris.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk