Oksegryderet med rodfrugter og svampe (daube a la Provence)

Daube er en klassisk gryderet fra Frankrig, som er perfekt til de kolde vintermåneder.

Oksegryderet med rodfrugter og svampe (daube a la Provence)
0-30 min.

(4)

September 30, 2019 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Stegetid i ovn: 7-8 timer.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • en stegegryde, som også kan tåle at komme i ovnen

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Prøv også en mørbradgryde.

Må vi foreslå? Mørbradgryde er en klassiker, elsket af både store og små. Den helt klassiske indeholder ikke meget grønt, men vi har skabt en version med både peberfrugt, squash og champignon. Se den her: Klassisk mørbradgryde.

Måske du også kan li'