Oksegryde med polenta
En vaskeægte efterårsgryde fyldt med oksekød og svampe og serveret med polenta. Polentaen skal stå på køl i mindst 6 timer, og oksegryden kan også sagtens laves i forvejen.
![Oksegryde med polenta](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/oksegryde-med-polenta_12704.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5147573526623179&fp-y=0.5702862884187774&fp-z=1.1023114710280322)
31-60 min.
(0)
February 8, 2022 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Køletid, polenta: 6 timer, gerne natten over
Simretid, oksegryde: 1½ time
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner